Suzanne Deering

Consultant

Wat ik doe
ICT heeft een steeds dominantere positie binnen een organisatie: waar het vroeger werd gebruikt als ondersteunend middel is het nu onmisbaar voor alle organisatieprocessen. Deze omslag vereist een andere manier van denken én werken. Ik adviseer/begeleid organisaties in de transitie naar deze nieuwe manier van denken en draag bij aan de praktische uitvoering hiervan. Denk aan het bewust maken van nut en noodzaak, risico’s inzichtelijk maken, het opstellen/implementeren van nieuwe processen. Hierdoor kunnen IT en business elkaar verstaan en kan de eeuwige strijdbijl tussen deze twee worden begraven.

Wat mij drijft
De reden dat ik voor de advieswereld heb gekozen is de afwisseling, de verschillende rollen die je vervult en de invloed die je hebt en betrokkenheid bij het eindresultaat.

Waarom VKA
VKA is een middelgroot adviesbureau waardoor het mogelijk is al je collega’s persoonlijk te leren kennen. Persoonlijke ontwikkeling wordt enorm gestimuleerd, waardoor je ook graag iets terug wilt doen voor de organisatie. VKA staat voor een club van ambitieuze mensen, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en waar ook zeker ruimte is voor humor en gezelligheid.