Stijn Terhorst

Online marketeer

Wat ik doe
Binnen VKA verzorg ik de online marketing in de breedste zin van het woord. Ik ben verantwoordelijk voor alles rondom de website, sociale media, employer branding en de marketing rondom evenementen. Daarnaast help ik de consultants met het realiseren van mooie eindproducten zoals het publiceren van boeken en video’s. Alles met het uiteindelijke doel om de impact van VKA nog groter te maken!

Wat drijft mij
Het is voor mij belangrijk om ervoor te zorgen dat het werk waar anderen bloed zweet en tranen in hebben zitten, de aandacht krijgt die het verdient. Op die manier kan ik een bijdrage leveren aan het werk van collega’s en indirect aan de maatschappij. Daarom werk ik ook voor VKA. Kortom: het drijft mij om resultaten te behalen waarbij er meerdere winnaars zijn.

Waarom VKA
De collegialiteit, diversiteit en het kennisniveau van VKA spraken mij vanaf moment 1 aan. Dit viel mij op tijdens mijn sollicitatiegesprekken en ik heb die mening nu een paar jaar later nog steeds. Iedereen is vriendelijk, denkt graag mee en wil het beste uit zichzelf halen. Dit past goed bij hoe ik zelf ook ben.

Nieuwsgierig welke marketing wij allemaal doen of wil je gewoon een keer een kop koffie drinken om mij en VKA beter te leren kennen? Neem gerust contact met mij op!

Stijn Terhorst VKA