Sandra Oudshoff

Associate

Wat ik doe

Mijn expertise is het boeiende vakgebied van Data & Analytics. Met 25 jaar ervaring in diverse functies ben ik goed in staat om data om te zetten in waarde. Ik help organisaties om datagedreven doelstellingen te formuleren en de grote beloftes van big data te realiseren. Bijvoorbeeld om écht klantgerichte marketing te doen, met het juiste aanbod op het juiste moment. Of om datagedreven procesverbeteringen te realiseren, waarbij het voor de eindklanten ook nog leuker en makkelijker wordt. Mijn insteek is pragmatisch, mensgericht en resultaatgericht.

Wat mij drijft

Mijn motto is: “Waarde halen uit mensen en data”. Ik geloof er in dat de meeste organisaties meer gebruik kunnen maken van de beschikbare data voor betere beslissingen en effectievere acties. Tussen droom en daad staan echter vaak data-issues of andere obstakels in de weg. Ik ken deze obstakels en help ze vermijden en oplossen. Door mijn eigen ervaringen begrijp ik de werkwijze en behoeftes van data professionals en kan ik deze teams efficiënter en effectiever helpen werken.

Waarom VKA

VKA heeft als missie om ICT écht te laten werken voor mens en organisatie. Met daarbij een grote drive om klanten te helpen,  en een enthousiast team van zeer kundige adviseurs op een breed scala aan onderwerpen. Dit is een prima combinatie met mijn pragmatische insteek en Data & Analytics expertise. Samen kunnen we nog beter organisaties helpen om de big data beloftes werkelijkheid te laten worden.

 

Sandra Oudshoff VKA