ir. Sander van Geest

Senior consultant

Wat ik doe

Ik help organisaties bij besluitvorming over vernieuwingen in of met ICT. Dit doe ik vanuit een adviserende rol op het scheidsvlak van financiën en ICT. Daarbij zet ik mijn ervaring in op het gebied van benchmarking, businesscases, kostprijs- en doorbelastingsmodellen. Organisaties waarvoor ik werk komen veelal uit de (semi)overheid, maar ook uit het bedrijfsleven. De onderwijssector heeft mijn bijzondere interesse.

 

Wat mij drijft

Een eye opener voor de klant, dat is waar ik voor ga. Wanneer ik na een scherpe analyse en heldere duiding van de problematiek de klant het inzicht kan geven waarmee hij verder kan, dan ben ik tevreden.

 

Waarom VKA

VKA is een laagdrempelige flexibele organisatie, die goede en collegiale mensen langdurig aan zich weet te binden. Er zijn volop kansen voor leuke en afwisselende opdrachten. Het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk zit in onze haarvaten. Vanuit die ambitie zijn we continue opzoek naar verdere verbetering. Dat houdt het werk leuk en zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen.
VKA Sander van der Geest