drs. Sander Nissink

Projectmanager

Wat ik doe

Als ervaren project- en programmamanager werk ik aan trajecten op het snijvlak van business en IT. Het verbeteren van digitale (overheids)dienstverlening staat hierbij voor mij centraal. Bij het uitvoeren van deze trajecten kan ik zowel in de meer traditionele (ontwikkel)omgevingen uit de voeten, maar ben ik ook thuis in organisaties die de transformatie richting Agile of SAFE hebben ingezet of doorgemaakt. In rollen als productmanager, epic- of productowner voel ik mij als een vis in het water en zorg ik voor waardecreatie voor de business door het realiseren van vernieuwende IT-trajecten.

Wat mij drijft

Met de inzet van de mogelijkheden die IT biedt de dienstverlening verbeteren voor eindgebruikers, dat is voor mij de belangrijkste drijfveer. Het spanningsveld dat hierbij bijvoorbeeld kan ontstaan tussen gebruikersgemak en beveiliging bij het zoeken naar de meest optimale oplossing blijft voor mij fascinerend.

Waarom VKA

VKA heeft als strategisch adviesbureau een geweldige mix van mooie opdrachten en deskundige collega’s waarmee we voor de opdrachtgever echt het verschil kunnen maken.