Roy Tomeij

Associate

Wat ik doe
Ik werk intensief mee aan de digitalisering van de publieke sector. Dit betreft zowel online dienstverlening aan burgers en bedrijven in het algemeen, als specifieke onderwerpen zoals eHealth of eSkills. Mijn opdrachten zijn gericht op draagvlak voor wat bestuurlijk wenselijk is én wat technisch-organisatorisch mogelijk is. Daarbij wisselt mijn rol van aanjager en onafhankelijk voorzitter tot manager van programma’s en projecten.

Wat mij drijft
Ik zet graag mijn kennis, energie en persoonlijk netwerk in voor vernieuwing in het publieke domein. Samenwerking tussen organisaties en hun professionals is daarbij van groot belang. Met plezier breng ik ambtenaren, ondernemers, wetenschappers en consultants samen. Soms in verrassende combinaties.

Waarom VKA
Voor mij is VKA geen klassiek adviesbureau. VKA is een bewezen platform en netwerk van professionals die hun kennis en contacten delen. Hoe je als professional verbonden bent met VKA is ondergeschikt. De inhoud en het resultaat staan centraal. Dat maakt VKA, mijzelf en onze opdrachtgevers succesvol.