Rob Ziere

Associate

Wat ik doe

Ik ben Senior Consultant op het gebied van Informatie Beveiliging en als associate verbonden aan VKA. Security, Information Risk Management en Business Continuity zijn onderwerpen die terecht steeds meer aandacht vragen en krijgen: bijna dagelijks kunnen we uit de media berichten vernemen over onder andere datalekken, economische spionage en DDos aanvallen. Stuk voor stuk bedreigingen van onze privacy en potentiële schade aan onze organisaties en ondernemingen. Een goede aandacht, met gebruik van beproefde technieken, methodieken en standaarden geven organisaties een betere weerbaarheid tegen dit soort dreigingen.

Wat mij drijft

Vanuit een lange loopbaan in de Informatie Beveiliging wil ik graag mijn kennis, kunde en ervaring overdragen op anderen. De genoemde dreigingen vormen echt een groeiend maatschappelijk probleem. Het leveren van een bijdrage aan het beheersbaar maken van dat probleem geeft mij energie, en ik help u graag bij het bereiken van een oplossing die past bij uw organisatie!

Waarom VKA

VKA is een middelgroot adviesbureau met enthousiaste professionals vanuit diverse disciplines en van alle leeftijden. Persoonlijke ontwikkeling wordt enorm gestimuleerd en de onderlinge kennisuitwisseling is intensief. Dat garandeert de klanten van VKA een professionele oplossing. VKA staat voor een club van ambitieuze mensen, met kwaliteit hoog in het vaandel en waar ook zeker ruimte is voor humor en gezelligheid.