Richard den Breejen

Senior consultant

Wat ik doe

ICT is niet een doel op zich, maar een middel om organisaties te helpen meer waarde voor de klant toe te voegen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de IT-afdeling voldoende overzicht en grip heeft op de diensten die zij leveren en dat er aansluiting is met de wensen en doelstellingen van de business. Dit is waar Governance om de hoek komt kijken. Een goed ingerichte Governance voorziet hierin, dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker binnen de IT-wereld die continu in beweging is.

In mijn rol als adviseur help ik organisaties om dit soort complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern, zodat mogelijkheden helder worden. Vanuit deze mogelijkheden maak ik met de klant een concreet plan om de gewenste doelstellingen te bereiken en begeleid ik de implementatie van dit plan.

Wat mij drijft

Het geeft mij veel voldoening om te zien wat de effecten van de verbeteringen betekenen voor organisaties als geheel, en voor de medewerkers binnen deze organisaties. Daarnaast hou ik er van om complexe uitdagende vraagstukken op te lossen.

Waarom VKA

Bij VKA werken adviseurs met enorm veel vakkennis op een verscheidenheid van onderwerpen, maar allemaal met een drive om kwaliteit altijd op nummer één te zetten. Hierin kan ik mij volledig vinden.