Myrte Versteeg MSc

Consultant

Wat ik doe
Na mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en master Bestuurs- en Organisatiewetenschappen ben ik het communicatievak ingegaan. Zowel aan bureau- als aan klantzijde heb ik brede ervaring opgedaan: van corporate communicatiespecialist bij een logistieke multinational tot verbindingsofficier bij een zorginstelling en van campagneleider bij een provincie tot interne communicatieadviseur bij een non-profit natuurorganisatie. 

Door mijn open houding en verbindende en analytische manier van werken, vorm ik mij al snel een beeld van de organisatie en de mensen die er werken. Hierbij kijk ik net even wat verder dan wat er aan de oppervlakte zichtbaar is. Dit helpt mij om een organisatie- of communicatievraagstuk te doorgronden en een passende aanpak te vinden die aansluit bij de doelgroep. Hierbij vind ik het leuk om mijn creativiteit de vrije loop te laten en om, samen met anderen, vernieuwende ideeën te bedenken.  

Wat mij drijft
In mijn werk word ik blij als ik aan de slag kan met een vraagstuk op het gebied van verandering, waarbij interne communicatie een grote rol speelt. Dit laatste wordt nog weleens vergeten. Bij verandering heb je altijd te maken met mensen die “iets” anders moeten doen dan zij gewend zijn. Door aan het begin van het traject alle stakeholders in beeld te brengen, te betrekken en hun informatiebehoeften vast te stellen, heeft de transitie meer kans van slagen. Hier help ik opdrachtgevers graag bij!

Waarom VKA
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Sneller dan wat de meeste mensen bij kunnen houden. Dit vraagt om adviseurs met inhoudelijke expertise en kennis die ook alert zijn op nieuwe ontwikkelingen en de toepasbaarheid ervan zien. Samen met het bewustzijn dat het bij digitalisering niet alleen gaat over systemen, maar vooral over mensen die ermee werken. VKA snapt dat.

Myrte Versteeg VKA