ir. Monica de Wit CISA

Management consultant

Werken bij VKA betekent het leveren van een actieve bijdrage aan de continue ontwikkeling van onze klanten. Mijn bijdrage bestaat voornamelijk uit het  uitvoeren van opdrachten op het gebied van informatiebeveiliging, bedrijfscontinuïteit en privacy. Het mooie is dat deze onderwerpen geen geïsoleerde oplossingen vragen, maar dat deze juist moeten integreren in de dagelijkse praktijk van een organisatie. Dit vraagt een multidisciplinaire aanpak waarbij het werken met en luisteren naar mensen vaak belangrijker is dan de techniek en de regels.

Bij onze klanten is ICT een vast onderdeel geworden van projecten en andere veranderprocessen. De nadruk is in de afgelopen jaren verschoven van de inzet van slimme ICT naar het slim inzetten van ICT, ingebed in een geheel van processen, architectuur en besturing. Dat vereist het maken van heldere keuzes met open blik op kansen en risico’s.

VKA biedt mij een werkomgeving waarin ik mijn brede ervaring prima in kan zetten en mijn verdere ontwikkeling als professional bepaald niet stil staat.

De cultuur binnen VKA vind ik uniek: open, kritisch, collegiaal, serieus met veel ruimte voor plezier. Dat zeggen meer organisaties over zichzelf, maar hier is het echt waar.  We zijn een hechte club professionals met een stevige inhoudelijke bagage, maar een sterke focus op de maatschappelijke relevantie van wat we doen. Niet alleen het WAT is belangrijk, maar ook het HOE. Ik voel me thuis bij VKA.

Monica de Wit VKA