mr. Melanie Nadorp

Partner

Wat ik doe

Binnen VKA ben ik verantwoordelijk voor het privacy team. Ik ben geen fulltime manager, zelf doe ik ook opdrachten bij onze klanten. Een mooie combinatie. Als privacy consultant help ik onze klanten met verschillende privacyvraagstukken vanuit verschillende rollen. Iedere dag is anders en dat maakt het werk erg leuk. De ene dag ben ik strategisch privacy adviseur. De volgende dag doe ik een AVG-implementatietraject, waarna ik snel doorga naar mijn rol als Functionaris Gegevensbescherming. Ook vind ik het leuk om met bestuurders in gesprek te zijn over de voortgang van de implementatie van de AVG binnen hun organisaties en welke stappen ze nog moeten zetten. Om ze daar vervolgens bij te helpen dat te realiseren. Lekker veel uitdagingen en indrukken in allerlei verschillende omgevingen dus. 

Wat mij drijft

Wat mij drijft is om bij elke opdracht daadwerkelijk het verschil te maken. Iedere situatie, organisatie en elk vraagstuk is anders. Ik haal dan ook voldoening uit het vertalen van de theorie naar de praktijk, dus naar concrete adviezen die mijn klanten daadwerkelijk verder helpen en meerwaarde creëren. 

Daarnaast geeft het me veel energie om mijn collega’s te begeleiden in hun carrière en te ondersteunen met beslissingen binnen en buiten werk. We hebben een hecht team, zetten de schouders eronder als het moet en maken tijd voor een grap en gezelligheid als het kan. Als manager vind ik het belangrijk mensen met elkaar te verbinden en te zorgen voor mogelijkheden waarop dat kan.

Waarom VKA

Waarom ik zo graag bij VKA werk? Collegialiteit, prettige werksfeer, inhoudelijke expertise en ruimte voor ontwikkeling. Bij VKA werken mensen met een passie voor de inhoud, ieder met zijn eigen expertise. Deze verschillende expertises gebundeld zorgen voor een multidisciplinaire aanpak zodat we de klant nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast word je bij VKA goed ondersteund bij je persoonlijke ontwikkeling, er is niet alleen ruimte voor de inhoud maar zeker ook voor vaardigheden. 

VKA is een organisatie waar ik mooie kansen heb gekregen om mezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ik werk er elke dag met veel plezier en ik weet nooit welke leuke dingen er morgen weer gaan gebeuren.