mr. Melanie Nadorp

Managing consultant

Wat ik doe

Werken als een consultant bij VKA betekent het leveren van een actieve bijdrage aan de vraagstukken van onze klanten. Binnen VKA ben ik werkzaam binnen de expertise groep Security & Privacy. Ik houd me onder andere bezig met interessante vraagstukken op het gebied van gegevensbescherming en BCM.

Wat mij drijft

Wat mij drijft is om bij elke opdracht daadwerkelijk het verschil te maken. Elke situatie, organisatie en vraagstuk is anders. Ik haal dan ook voldoening uit het vertalen van de theorie naar de praktijk, dus naar concrete adviezen die mijn klanten daadwerkelijk verder helpen en meerwaarde creëert. 

Waarom VKA

Waarom ik zo graag bij VKA werk? Collegialiteit, prettige werksfeer, inhoudelijke expertise en ruimte voor ontwikkeling. Bij VKA werken mensen met een passie voor de inhoud, ieder met zijn eigen expertise. Deze verschillende expertises gebundeld zorgen voor een multidisciplinaire aanpak zodat we de klant nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast word je bij VKA goed ondersteund bij je persoonlijke ontwikkeling, er is niet alleen ruimte voor inhoudelijke ontwikkeling maar zeker ook op vaardigheden.