Mariam Halfhide

Senior consultant

Wat ik doe

Het is geen nieuws meer dat data en Artificiële Intelligentie (AI) steeds prominentere rollen aan het invullen zijn in maatschappelijke vraagstukken en organisaties. Ik adviseer organisaties in de publieke sector op het gebied van datagedreven werken, optimale benutting van business intelligence en de mogelijke toepassingen van de AI. Dit doe ik door proactief samen met mijn klanten mee te denken over hun doelen en door kritische vragen te stellen om zo tot de beste oplossingen te komen die hun organisatie verbeteren. Een maatschappelijke organisatie die het optimale uit haar data weet te halen, zal ook beter functioneren in de huidige markt en daarmee ook een positieve impact hebben op de burgers in Nederland. Op deze manier wil ik mijn bijdrage leveren aan de samenleving.

Wat mij drijft

Uiteraard willen de meeste mensen gelukkig zijn in hun werk of passie hebben voor hun werk. Je werk vult een groot deel van je leven en ik geloof dat de enige manier om echt tevreden te zijn, is om hetgeen te doen waarvan je denkt dat het geweldig werk is. Vraagstukken oplossen die een impact hebben op de samenleving vind ik belangrijk, waarbij de toegevoegde waarde van mijn werk zichtbaar is voor mezelf. Ik krijg heel veel energie wanneer ik zie dat mijn werk een positieve impact heeft op de maatschappij in zijn geheel, maar ook op de individuen die ik op mijn pad tegenkom.

Waarom VKA

VKA biedt een dynamische omgeving en dynamische uitdagingen. Het is een organisatie die met de tijd meegaat en ruimte creëert om innovatieve ideeën in werkelijkheid te realiseren. Deskundigheid en hoge kwaliteit staan hierbij centraal, terwijl er een persoonlijke en mensgerichte benadering is.

Hoe gaaf is het om te werken met slimme collega’s aan de projecten met maatschappelijke bijdrage, waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol speelt en je je vrijheid en flexibiliteit behoudt.

Mariam Petrosyan VKA