Marc Hennen

Consultant

Wat ik doe

Als consultant houd ik mij bezig met privacy, gegevensbescherming en ethiek. Bij het implementeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) houd ik altijd rekening met de continuïteit van de werkprocessen. De naleving van de privacywet hoeft niet de dagelijkse werkzaamheden te belemmeren. Door mij ook te focussen op security en ethiek kom ik tot een uitgebreid advies die verder gaat dan de wens van de klant.

Wat mij drijft

Ik krijg energie uit het feit dat privacy en gegevensbescherming niet meer als een plicht worden ervaren, maar als iets wat van toegevoegde waarde kan zijn voor de organisatie. Door te denken in oplossingen in plaats van problemen zal de positiviteit op de werkvloer verbeteren. Het drijft mij als ik medewerkers vanuit hun intrinsieke motivatie kan bewegen naar een privacy-vriendelijke werkvloer.

Waarom VKA

VKA is een organisatie die het maatschappelijk belang altijd centraal zet. Samen met ervaren, kundige adviseurs, bereiken we de kwaliteit waar VKA voor staat. Bovendien staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en ben je nooit uitgeleerd bij VKA.

Marc Hennen VKA