mr. Manisha Ramsaran

Consultant

Wat ik doe

Als consultant houd ik me bezig met interessante vraagstukken op het gebied van privacy en gegevensbescherming in de breedste zin van het woord. Als organisatie voldoen aan toepasselijke wetgeving is één ding, maar het opbouwen van een goede reputatie en klantenrelaties onderhouden zijn vervolgstappen die eveneens van groot belang zijn. Ik hanteer graag een pragmatische aanpak, waarbij naast juridische kennis zowel inzicht in de technologie, bedrijfsprocessen en organisatie een rol spelen.

Wat mij drijft

Ik haal veel voldoening uit de vertaalslag maken van abstracte wetgeving naar concrete adviezen die voor eenieder begrijpelijk zijn en organisaties daadwerkelijk verder helpen. In de toenemende digitaliserende wereld komt privacy steeds meer onder druk te staan. Ik wil de bewustwording hieromtrent vergroten en waarborgen dat organisaties op een juiste wijze met complexe dillema’s om weten te gaan.

Waarom VKA

VKA biedt mij de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, de vrijheid om mezelf breed te oriënteren en vakkundige kennis waardoor ik in staat ben om hoogwaardige adviezen te leveren. Het is bovendien altijd erg fijn om terug te kunnen vallen op een enthousiast team van gemotiveerde collega’s met multidisciplinaire achtergronden. Samen streven wij naar de beste resultaten, waarbij kwaliteit op nummer één staat.