Maarten Vellema MA

Senior consultant

Wat ik doe

Sinds 2016 ben ik als adviseur werkzaam bij VKA. Ik heb ruim zeven jaar werkervaring in de publieke sector, waarvan de afgelopen vijf jaar op het gebied van ICT-beleid en informatiemanagement. Opgeleid in informatiemanagement, heb ik verscheidene projecten uitgevoerd voor organisaties in zowel de publieke als de private sector op het snijvlak van business, ICT en beleid. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het ontwikkelen van sourcingstrategieën, het voorbereiden en begeleiden van aanbestedingstrajecten, of het inrichten van ICT-governance binnen organisaties.

Wat mij drijft

De rode draad die door mijn werkende leven heen loopt, is de opdrachtgever weer een stap verder te helpen. Aanvankelijk is het startpunt om de gerichte vragen en behoeften van onze opdrachtgever in te vullen, maar uiteindelijk is er ook meerwaarde te vinden in het antwoord op de “vraag achter de vraag”. Ik ben ontzettend gemotiveerd om uw organisatie op een positief-kritische en inlevende manier verder te helpen in de snel veranderlijke wereld van ICT.

Waarom VKA

VKA is al sinds 1985 een begrip op het gebied van advies in ICT en beleid. Wat VKA voor mij uniek maakt, is de combinatie van hard en toegewijd werken in een open, toegankelijke en plezierige setting. VKA zet ook stevig in op een goede work-life-balance, en geeft ook heel veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Bij VKA krijg je ontzettend veel mogelijkheden om te groeien en kansen te benutten.

Maarten Vellema - VKA