mr. Kim van Zon

Consultant

Wat ik doe

Als gedreven consultant bij VKA werk ik dagelijks aan uitdagende maatschappelijk relevante vraagstukken voor onze klanten. Binnen VKA ben ik onderdeel van de expertisegroep Privacy. Privacy gaat iedereen wat aan. Ik help klanten graag door advies te geven over juridische, organisatorische of operationele vraagstukken op het gebied van privacywetgeving. Dit doe ik door een praktische vertaling te geven van theorie naar dagelijkse praktijk.

Wat mij drijft

Als privacy professional vind ik het belangrijk dat gegevensbescherming onderdeel wordt van de organisatiecultuur. Ik vind het daarom cruciaal om samen met de klant naar een passende oplossing toe te werken zonder dat dit de core business raakt. Het is mijn ambitie om de organisatie en haar medewerkers AVG-proof te maken. Bewustzijn van medewerkers is immers alles bepalend voor een effectief privacybeleid.

Waarom VKA

Binnen VKA heerst een werkklimaat waarin humor, inhoud en doortastendheid voorop staat en daar pas ik goed tussen. De mensen bij VKA zijn vakkundig en toegankelijk zodat je van iedereen wat kunt leren. Privacyvraagstukken raken andere disciplines zoals security en data & AI. VKA heeft deze disciplines in huis zodat we onze klanten kunnen voorzien van een integraal advies. Een leven lang leren doen we samen. Wilt u meer weten over mijn expertise en/of de dienstverlening van VKA? Ik kom graag langs voor een kop koffie.

Kim van Zon VKA