ing. Jurgen Olree CISA CIPM

Senior consultant

Wat ik doe

Sinds 2008 ben ik als adviseur werkzaam bij VKA. Ik werk voornamelijk aan vraagstukken rondom het inrichten van privacy en informatiebeveiliging. De opdrachten waar ik aan werk zijn zeer divers. Zo heb ik de afgelopen jaren financiële dienstverleners ondersteund bij de invoering van informatiebeveiliging en risicomanagement, arbodienstverleners en organisaties in het sociaal domein geholpen bij de voorbereiding op de AVG, maar ook bijgedragen aan de beveiliging van bruggen, sluizen en tunnels in Nederland. Daarnaast ben ik als Functionaris Gegevensbescherming (FG) actief.

Wat mij drijft

Het werken aan complexe en maatschappelijk relevante vraagstukken drijft mij. Ik streef daarbij voortdurend naar pragmatische oplossingen die vooral werkbaar zijn én de organisatie helpen zich verder te ontwikkelen. De afwisseling in organisaties en vraagstukken maakt mijn werk iedere dag weer uitdagend.

Waarom VKA

Bij VKA krijg ik optimaal de mogelijkheden en vrijheid om mijzelf te ontwikkelen. VKA heeft een open en professionele cultuur, waarin het streven naar kwaliteit voorop staat en waar collega’s elkaar graag helpen bij het krijgen van nieuwe inzichten. Bij VKA krijg ik de ruimte om mijn werk bij VKA goed te combineren met mijn gezin. Deze factoren maken het voor mij interessant om bij VKA te werken!

Jurgen Olree VKA