ing. Jurgen Olree CISA CIPM

Senior consultant

Wat ik doe

Sinds 2008 ben ik als adviseur werkzaam bij VKA. Ik werk voornamelijk aan vraagstukken rondom het inrichten van privacy en informatiebeveiliging. De opdrachten waar ik aan werk zijn divers. Zo heb ik de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar de maatschappelijke effecten van grootschalige ICT verstoring, financiële dienstverleners ondersteund bij de invoering van informatiebeveiliging en risicomanagement, arbo dienstverleners geholpen bij de voorbereiding op de meldplicht datalekken, maar ook geadviseerd over privacy-risico’s bij het gebruik van cloud-diensten.

Wat mij drijft

Informatieveiligheid en privacy is wat mij betreft mensenwerk. Hoewel technologische maatregelen zeker effectief kunnen zijn, staat of valt alles met hoe de mensen op de werkvloer met informatie omgaan. Daarom streef ik voortdurend naar pragmatische en doelgerichte oplossingen die passen bij de organisatie.

Waarom VKA

Bij VKA krijg ik optimaal de mogelijkheden en vrijheid om mijzelf te ontwikkelen. VKA heeft een open en professionele cultuur, waarin het streven naar kwaliteit voorop staat. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn werk bij VKA goed te combineren met mijn gezin. Deze factoren maken het voor mij interessant om bij VKA te werken!

 

Jurgen Olree VKA