Jasmijn Wijn

Senior consultant

Wat ik doe
ICT wint in elke organisatie aan belang en organisaties worden hier logischerwijs steeds afhankelijker van. Het succesvol inzetten en gebruiken hiervan is dan ook essentieel. Het zijn echter de mensen die het succes van de inzet van ICT-toepassingen bepalen. Als consultant bij VKA houd ik mij dan ook graag bezig met projecten die zich bevinden op het raakvlak van mensen, organisatie/processen en ICT. Ik vind het een uitdaging om niet alleen vóór een organisatie, maar ook juist met de organisatie te werken. Daarbij gaat het mij om organisaties een nieuw perspectief te bieden en daadwerkelijk duurzame veranderingen tot stand te brengen.

Wat mij drijft
De reden dat ik graag in de advieswereld werk is gelijk aan de reden waarom ik graag reis: het ontdekken van nieuwe dingen, een kijkje in verschillende keukens, uitdagingen opzoeken en inspirerende mensen ontmoeten.

Waarom VKA

Bij VKA heb ik de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen en buiten de gebaande paden te denken. Daarnaast heeft VKA een open cultuur met veel ervaren en deskundige adviseurs. Dit maakt het voor mij interessant en vooral leuk om bij VKA te werken!

Jasmijn Wijn VKA