Irfan Ilahi

Consultant

Wat ik doe

Momenteel ben ik derdejaars bachelorstudent Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management (RSM). Bij VKA maak ik deel uit van het team consultants dat zich richt op IT-strategie en architectuur. Tegelijkertijd zet ik mijn passie voor bedrijfskunde en strategisch management in om complexe vraagstukken aan te pakken en waardevolle oplossingen te bieden binnen het bedrijf en aan onze klanten.

Wat mij drijft

Als werkstudent in consultancy ben ik intrinsiek gemotiveerd door de voortdurende leerervaring die deze rol biedt, waarbij ik de kans krijg om aan diverse projecten te werken en mijn kennis en vaardigheden continu uit te breiden. Het is mijn passie om advies op maat te leveren en om waarde te creëren voor onze klanten. Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid zorgen ervoor dat ik altijd op zoek ben naar de meest recente kennis en inzichten, zowel binnen mijn studie als in mijn werk bij VKA. Ook word ik gedreven door de mogelijkheid om een significante impact te hebben op onze klanten en organisaties, waarbij ik hen help complexe uitdagingen te overwinnen en positieve veranderingen te realiseren.

Waarom VKA

VKA is voor mij de ideale plek om mijn professionele groei voort te zetten. Het bedrijf heeft een aangename en tegelijkertijd professionele werksfeer, waar ik me direct welkom voelde. Wat VKA echt onderscheidend maakt, is de brede en diepgaande expertise die hier aanwezig is. Ik ben omringd door getalenteerde professionals die voortdurend hun kennis delen en elkaar uitdagen om betere oplossingen te vinden. Bovendien waardeer ik het maatschappelijke belang dat VKA nastreeft met haar diverse projecten. Het geeft me voldoening om te werken aan opdrachten die een positieve impact hebben op de maatschappij. VKA biedt mij de mogelijkheid om naast mijn studie mijn professionele vaardigheden verder te ontwikkelen en mezelf op verschillende gebieden te ontplooien.

Irfan Ilahi VKA