Glenn Wever

Consultant

Wat ik doe

IT-ontwikkelingen vinden steeds sneller plaats en veel organisaties staan voor nieuwe uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging. Als consultant help ik dagelijks organisaties met het vergroten van hun controle op de informatiebeveiligingsrisico’s. Om tot pragmatische oplossingen te komen combineer ik mijn inhoudelijke securitykennis met de praktische ervaring die ik als IT-coördinator en consultant heb opgedaan. Mijn kennisgebied ligt voornamelijk in het waarborgen van de informatiebeveiliging binnen Agile werkomgevingen. De flexibiliteit en het iteratieve karakter van Agile brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor het organiseren van informatiebeveiliging. Door consistent security-by-design toe te passen waarborg ik hier de securitydoelstellingen en de efficiënte inzet van schaars beschikbare security-expertise.

Wat mij drijft

Klanten helpen met het aanpakken van complexe vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging. Hierbij streef ik ernaar tot pragmatische oplossingen te komen die zowel passen bij de strategische ambities als praktisch werkbaar zijn.

Waarom VKA

Bij VKA werken we aan uitdagende projecten die bijdragen aan de digitalisering van Nederland. Om onze kwaliteit in deze projecten te borgen wordt elk project gevormd met deskundige, zorgvuldig gekozen medewerkers wiens kennisgebieden goed aansluiten bij het vraagstuk. Verder ligt er, aanvullend op de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen, veel focus op het uitwisselen van interne kennis. VKA heeft ervaren consultants die altijd klaarstaan om elkaar te helpen en ideeën uit te wisselen. Daarnaast wordt eigen initiatief en creativiteit sterk gewaardeerd. Dit motiveert mij en mijn collega’s om buiten de lijntjes te denken en gezamenlijk onze klanten vooruit te helpen.

Glenn Wever VKA