David van Es

Senior consultant

Wat ik doe

Samen met de klant werk ik aan een veilige organisatie waarbij ik aandacht heb voor zowel organisatorische als technische aspecten en gebruik maak van alle aanwezige kennis en kunde binnen de organisatie. Als adviseur ondersteun en begeleid ik organisaties bij de implementatie van informatiebeveiliging op een toekomstbestendige manier. Dit varieert van ondersteuning bij het selecteren van leveranciers tot het ontwerpen en implementeren van (beheer)processen.

Wat mij drijft

Ik werk graag aan complexe vraagstukken die een hoge kwaliteit vereisen. Samenwerken met de klant staat voor mij hierbij voorop. Ik hanteer een praktijkgerichte aanpak die ik afstem op de cultuur van de organisatie.

Waarom VKA

Bij VKA staat kwaliteit voorop.  De collega’s van VKA zijn daarom altijd bereid om kennis uit te wisselen en zo elkaar te helpen bij het bereiken van het beste resultaat. Ook de fijne cultuur binnen VKA en de gedrevenheid en humor van de collega’s dragen hier zeker aan bij! De grote verscheidenheid in opdrachten van VKA geeft mij de mogelijkheid om mijn expertise en kwaliteiten in te zetten en kennis op te doen van verschillende omgevingen. Door samen te werken met collega’s uit andere vakgebieden blijf ik leren.