Cees Erpenbeek de Wolff

Management consultant

Wat ik doe

Ik help organisaties bij complexe ICT-vraagstukken. Daarbij richt ik mij vooral op uitdagingen die betrekking hebben op sourcing en regie. Door de snelheid waarmee nieuwe technologie bij bedrijven zijn intrede doet, zijn de uitdagingen rond de organisatie van ICT groot. Wat moet je als bedrijf zelf blijven doen, hoe stuur je externe bedrijven aan en op welke wijze hou je regie op geleverde clouddiensten. Vraagstukken waar menig organisatie een oplossing voor zoekt en waar ik graag een bijdrage aan lever.

Wat mij drijft

Werken met leuke en ambitieuze collega’s en opdrachten uitvoeren voor aansprekende opdrachtgevers. En vanzelfsprekend zorgen dat er altijd een resultaat wordt geboekt dat past bij de wens van de opdrachtgever.

Waarom VKA

Bij VKA heb ik een omgeving getroffen die als een jas past. Een grote mate van collegialiteit, de ambitie om altijd adviezen van hoge kwaliteit te leveren en een cultuur waar innovatie en initiatief worden gewaardeerd. Daarnaast is het bedrijf groot genoeg om alle aspecten van ICT-advies te kunnen leveren, maar ook niet zo groot dat we elkaar niet allemaal persoonlijk kennen. Dat maakt het mogelijk om altijd advies en hulp bij elkaar te krijgen en daardoor klanten altijd van een toegesneden advies te voorzien.

Cees Erpenbeek de Wolff VKA