Bram Segijn

Associate

Wat ik doe

Ik ben sinds 2013 associate bij VKA. Ik ben geen hardcore-ICT-specialist. Mijn kracht ligt in het begeleiden van verandering, mensen in een organisatie bij elkaar brengen en via creatieve werkvormen met elkaar in gesprek laten komen. Ik kan met teams kijken naar hun kracht en fase van volwassenheid en ze vervolgens begeleiden naar een volgende stap in teameffectiviteit.

Wat mij drijft

Ik vind het mooi om te zien hoe je mensen en teams echt over een drempel kan brengen. Onuitgesproken ergernissen binnen een team zie ik als een ongeopende schatkist gevuld met eigen ideeën om een team beter te laten functioneren. Met hen wil ik hen leren die schatkist van hun team open te maken. Ik krijg kippenvel als ik die bevrijding van lang meegenomen emoties zie omslaan in nieuwe samenwerking en verbinding.

Waarom VKA?

VKA ziet dat er in een organisatie meer nodig is dan de technische ICT-vraag. Mensen staan centraal, zij moeten de verandering willen en gaan dragen. Ik vind het fantastisch dat ik als associate binnen VKA mijn talenten kan laten zien en kan samenwerken met VKA-collega’s die met elkaar zo’n breed spectrum aan kennis en talent aan een organisatie kunnen bieden. VKA brengt “ICT dient de mens” in de praktijk en gaat voor een hoge kwaliteit in haar dienstverlening.  Dat ervaar ik als associate persoonlijk, binnen VKA en als we met een VKA-team naar een organisatie gaan om hen te helpen.

 

Bram Segijn VKA