Arina Vink

Consultant

Wat ik doe

Als trainee Informatiemanager ondersteun ik het Sourcing & Regie-team van VKA door het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Ik ondersteun bijvoorbeeld mijn collega’s bij het opstellen van een passende sourcing strategie, met als einddoel de klant weer een stap verder te helpen in hun digitalisering. Daarnaast vervul ik onder andere een rol als procesondersteuner, zodat we tijdens projecten met de juiste informatie op het juiste moment weloverwogen stappen kunnen nemen.

Wat mij drijft

Ik ben informatiemanagement gaan studeren, omdat ik van onderzoeken en verbinden houd. Het is mijn overtuiging dat met de combinatie van onderzoeken en mensen met elkaar verbinden een mooi resultaat kan ontstaan. Daarnaast is het duidelijk dat ICT en de mens steeds meer met elkaar verwikkeld raken. Ik vraag mij af hoe deze twee werelden op een duurzame manier met elkaar verbonden kunnen worden. Om hierachter te komen, werk ik graag met collega’s aan dit, voor mij, prikkelende vraagstuk.

Waarom VKA

VKA is een organisatie waarbij professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er heerst een open sfeer waarin iedereen voor elkaar klaarstaat, om van én met elkaar te kunnen leren en om plezier te hebben in het werk. Het is een omgeving waarin ik mij snel thuis voel en kan ontwikkelen als young professional.

Arina Vink VKA