André Beerten

Associate

Wat ik doe

Ik help organisaties bij hun informatiebeveiliging. Alles is informatie, alles is IT, alles wordt cloud en we innoveren ook alleen nog maar met ICT. Ik help de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid van al die informatie in de hand te houden. De grootste uitdaging daarbij is inbedding in de processen en techniek, maar vooral in de hoofden van de mensen. Het moet er gewoon bij gaan horen, vanzelfsprekend worden om aan de veiligheid te denken. Daar houd ik me mee bezig.

Wat mij drijft

Iedereen praat maar over cyber, terwijl ik steeds meer ontdek dat de processen de sleutel zijn. Met alleen goede mensen en goede techniek red je het nog steeds niet. Alleen met processen kun je waarborgen dat die twee optimale veiligheid bieden.
Dat is voor elke organisatie opnieuw een puzzel. Die puzzel oplossen en zo waarde toevoegen, dat is wat mij drijft. Die kwaliteit spreekt voor mij én voor VKA en zorgt voor tevreden klanten.

Waarom VKA

Als associate werk ik regelmatig met VKA-collega’s aan projecten en kan daardoor meer zekerheden bieden. VKA’s reputatie komt van een voortdurende keuze voor kwaliteit boven kwantiteit. Dat past mij als een handschoen en biedt me de omgeving om me te ontwikkelen en te spiegelen aan ervaren collega’s, maar ook om verfrissende energie en ideeën van junior collega’s te verkennen.
Samen bieden we de juiste mix van kennis, kunde en ervaring voor oplossingen in proces en techniek die wérken. Daarbij geldt dat mijn creativiteit geheel in dienst moet staan van uw veilige business.

André Beerten VKA