vacature

Consultant Sourcing

Functieniveau: Medior/Senior

Wat doe je als Consultant Sourcing bij VKA?

Je adviseert onze klanten in de diverse fasen van een ICT sourcingtraject. Onze focus is altijd om klanten te helpen om hun IT zo in te richten, dat deze een maximale bijdrage levert aan de organisatiedoelstellingen (zoals snellere innovatie, hogere kwaliteit of beheersing van kosten). Als consultant sourcing formuleer je de sourcingstrategie met de klant, stel je de businesscase voor sourcing op en help je de klant met het nemen van de juiste beslissingen over het al dan niet uitbesteden.

Wie ben jij?

Je weet van de hoed en de rand als het gaat om het uitvoeren van leverancierselecties, (Europese) aanbestedingen en de contractering van ICT-dienstverlening. Je bent goed in staat om behoeften van opdrachtgevers boven tafel te krijgen, te begrijpen wat zij willen bereiken met het IT-landschap en te adviseren over wat zij nodig hebben om daar te komen. Of het nu gaat om het aansturen van leveranciers, het uitwerken van businesscases of het opstellen van een RFI, RFP, PvE of SLA om de sourcingstrategie te realiseren; je vindt het leuk om opdrachtgevers te helpen bij een optimale uitvoering van de gecontracteerde IT-dienstverlening. Dit doe je voor klanten die uitbesteden, maar ook voor Shared Service Organisaties.

Wat vragen wij?

  • 3 tot 5 jaar (medior) of 5 tot 7 jaar (senior) werkervaring waarin advisering op één of meerdere van bovenstaand beschreven gebieden een onderdeel was;
  • Een afgeronde academische of HBO- opleiding op het gebied van informatie-, organisatie- of bedrijfskunde;
  • Een commerciële instelling en proactieve inzet in relatiebeheer, netwerken en offertetrajecten.

Wat bieden wij?

  • Uitdagende IT-projecten (niet één project is hetzelfde) bij gerenommeerde opdrachtgevers;
  • Advisering vanuit een onafhankelijke rol, dus onafhankelijk van producten en leveranciers;
  • Zeer afwisselend werk doordat je voor meerdere opdrachtgevers verschillende rollen vervult;
  • Samenwerken met zeer ervaren en professionele collega’s die graag hun kennis en ervaring met jou willen delen;
  • Grote vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je tijd en werk in te delen (ons kantoor is onze ontmoetingsplaats);
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling als professional door een op leren gerichte bedrijfscultuur;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die meegaan met de tijd, waaronder een aantrekkelijke variabele beloning, uitgebreide mobiliteitsregeling en langdurig geboorteverlof voor vaders.

Interesse?

Laat je CV achter en vertel ons waarom deze baan je aanspreekt via het formulier op deze pagina of stuur dit via mail naar leukwerk@vka.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een reactie op jouw sollicitatie.

Vragen?

Neem dan contact op met Kelly van der Heijde, te bereiken op 079 – 368 1000.

Ook als je niet direct een match ziet tussen jou en deze vacature maar wel graag onderdeel wil uitmaken van VKA, gaan we graag met je in gesprek om jouw kansen voor een uitdagende baan bij VKA nader te verkennen.