vacature

Consultant Governance

Functieniveau: Medior/Senior

Wat doe je als Consultant Governance bij VKA?

Onze opdrachtgevers worden geconfronteerd met de vraag hoe zij hun business doelstellingen optimaal kunnen ondersteunen met informatievoorziening. Je adviseert onze klanten bij de inrichting van de informatievoorziening en met de besturing van IT-dienstverlening. Dit betekent bijvoorbeeld: professionaliseren van de organisatie, vergroten van de volwassenheid van dienstverlening, meten/benchmarken van de kwaliteit of inrichten van de organisatie.  Met inhoudelijke kennis en een goede dosis praktijkervaring zorg jij voor goed ingericht informatiemanagement, een optimale regievoering, afstemming van demand en supply en voor een professionele IT governance.

Wie ben jij?

Informatiemanagement is voor jou de rode draad. Je bent goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van IT-beheer, -processen en -tooling. Het inrichten van een optimale informatievoorziening, bepalen van de vereisten om dit mogelijk te maken en helpen bij de inrichting hiervan, gaan jou gemakkelijk af. Je weet IT-dienstverleners in beweging te krijgen en de keten van demand en supply goed op elkaar af te stemmen. Je hebt ervaring aan beide kanten van de tafel (klant en leverancier) en kan deze ervaring omzetten in gericht advies. Je wordt door gesprekspartners als autoriteit op jouw vakgebied erkend.

Wat vragen wij?

  • 3 tot 5 jaar (medior) of 5 tot 7 jaar (senior) werkervaring waarin advisering op één of meerdere van bovenstaand beschreven gebieden een onderdeel was;
  • Een afgeronde academische of HBO opleiding op het gebied van informatie, organisatie- of bedrijfskunde;
  • Een commerciële instelling en proactieve inzet in relatiebeheer, netwerken en offertetrajecten.

Wat bieden wij?

  • Uitdagende IT-projecten (niet één project is hetzelfde) bij gerenommeerde opdrachtgevers;
  • Advisering vanuit een onafhankelijke rol, dus onafhankelijk van producten en leveranciers;
  • Zeer afwisselend werk doordat je voor meerdere opdrachtgevers verschillende rollen vervult;
  • Samenwerken met zeer ervaren en professionele collega’s die graag hun kennis en ervaring met jou willen delen;
  • Grote vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je tijd en werk in te delen (ons kantoor is onze ontmoetingsplaats);
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling als professional door een op leren gerichte bedrijfscultuur;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die meegaan met de tijd, waaronder een aantrekkelijke variabele beloning, uitgebreide mobiliteitsregeling en langdurig geboorteverlof voor vaders.

Interesse?

Laat je CV achter en vertel ons waarom deze baan je aanspreekt via het formulier op deze pagina of stuur dit via mail naar leukwerk@vka.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een reactie op jouw sollicitatie.

Vragen?

Neem dan contact op met Kelly van der Heijde, te bereiken op 079 – 368 1000 of via kelly.vanderheijde@vka.nl.

Ook als je niet direct een match ziet tussen jou en deze vacature maar wel graag onderdeel wil uitmaken van VKA, gaan we graag met je in gesprek om jouw kansen voor een uitdagende baan bij VKA nader te verkennen.