Laden Evenementen

Stuurmanskunst bij digitale transformatie

Wat zijn de succesfactoren in de besturing van de digitale transformatie in de publieke sector? Tijdens het (online) seminar op 14 oktober neemt  bestuursvoorzitter van het Kadaster Frank Tierolff ons mee in zijn bestuurderservaringen met de digitale transformatie van het Kadaster. Frank deelt zijn ervaringen met de vernieuwing van de Kadastrale Basisregistratie, die het Kadaster recent succesvol heeft afgerond. In een interactieve discussie gaan wij vervolgens met elkaar in gesprek over de succes- en faalfactoren van digitale transformaties vanuit onze persoonlijke ervaringen. 

Tijdens het seminar delen wij vanuit VKA  de ervaringen uit de projecten die wij jaarlijks uitvoeren en de succes- en faalfactoren die wij daarbij tegenkomen. Je hoort hoe vakgenoten hun complexe programma’s besturen en krijgt inzicht in de betekenis van het BIT en de rol van de CIO. Gedurende de avond is er ruim gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Ben je als opdrachtgever betrokken bij de digitale transformatie? Ben je CIO die bewaakt dat dit binnen strategische kaders loopt? Of geef je als programmadirecteur of programmamanager richting aan complexe programma’s met ICT in de publieke sector? Meld je dan aan!

Dit event is kosteloos voor iedereen die als programmadirecteur, programmamanager, opdrachtgever of in een soortgelijke rol betrokken is bij een digitale transformatie.

 

Deel via:

14 oktober Stuurmanskunst bij digitale transformatie

Dit event is kosteloos voor iedereen die als programmadirecteur, programmamanager, opdrachtgever of soortgelijks betrokken is bij een digitale transformatie.

Details:

woensdag 14 oktober 2020
16:00 - 18:00 uur
Online

Vragen? Neem contact op met:

Rutger Gooszen EMIM