Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stuurmanskunst bij digitale transformatie

Wat zijn de succesfactoren in de besturing van de digitale transformatie in de publieke sector? Tijdens het online seminar op 14 oktober neemt  bestuursvoorzitter van het Kadaster Frank Tierolff ons mee in zijn bestuurderservaringen met de digitale transformatie van het Kadaster. Frank deelt zijn ervaringen met de vernieuwing van de Kadastrale Basisregistratie, die het Kadaster recent succesvol heeft afgerond.  Daarna gaan wij met elkaar in gesprek over de succes- en faalfactoren van digitale transformaties vanuit onze persoonlijke ervaringen. 

Tijdens het seminar delen wij vanuit VKA  de ervaringen uit de projecten die wij jaarlijks uitvoeren en de succes- en faalfactoren die wij daarbij tegenkomen. Je hoort hoe vakgenoten hun complexe programma’s besturen en krijgt inzicht in de betekenis van het BIT en de rol van de CIO.

Ben je als opdrachtgever betrokken bij de digitale transformatie? Ben je CIO die bewaakt dat dit binnen strategische kaders loopt? Of geef je als programmadirecteur of programmamanager richting aan complexe programma’s met ICT in de publieke sector? Meld je dan aan!

Link naar de uitzending

Deel via:

Ja, ik wil een boek ontvangen!

  • Naar welk adres mogen we het boek sturen?

Details:

woensdag 14 oktober 2020
16:00 - 17:00 uur
Online

Vragen? Neem contact op met:

Rutger Gooszen EMIM