Laden Evenementen

Stuurmanskunst bij digitale transformatie

Wat zijn de succesfactoren in de besturing van de digitale transformatie in de publieke sector? Tijdens het seminar op 31 maart neemt  bestuursvoorzitter van het Kadaster Frank Tierolff ons mee in zijn bestuurderservaringen met de digitale transformatie van het Kadaster. Frank deelt zijn ervaringen met de vernieuwing van de Kadastrale Basisregistratie, die het Kadaster recent succesvol heeft afgerond. In een interactieve discussie gaan wij vervolgens met elkaar in gesprek over de succes- en faalfactoren van digitale transformaties vanuit onze persoonlijke ervaringen. 

Tijdens de avond delen wij vanuit VKA  de ervaringen uit de projecten die wij jaarlijks uitvoeren en de succes- en faalfactoren die wij daarbij tegenkomen. Je hoort hoe vakgenoten hun complexe programma’s besturen en krijgt inzicht in de betekenis van het BIT en de rol van de CIO. Gedurende de avond is er ruim gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Ben je als opdrachtgever betrokken bij de digitale transformatie? Ben je CIO die bewaakt dat dit binnen strategische kaders loopt? Of geef je als programmadirecteur of programmamanager richting aan complexe programma’s met ICT in de publieke sector? Meld je dan aan!

Programma

16:00 Ontvangst
16:30 Opening Succesfactoren strategische projecten met ICT door Marc Gill’ard, directeur VKA
16:45 Succesfactoren besturing digitale transformatie Kadaster door Frank Tierolff
17:30 Debat
18:30  Borrel en walking dinner

 

Dit event is kosteloos voor iedereen die als programmadirecteur, programmamanager, opdrachtgever of in een soortgelijke rol betrokken is bij een digitale transformatie.

 

Deel via:

Stuurmanskunst bij digitale transformatie

Dit event is kosteloos voor iedereen die als programmadirecteur, programmamanager, opdrachtgever of soortgelijks betrokken is bij een digitale transformatie.

Details:

dinsdag 31 maart 2020
16:00 - 18:30 uur
Verdonck, Klooster & Associates - Zoetermeer

Vragen? Neem contact op met:

Rutger Gooszen EMIM

Locatie

Verdonck, Klooster & Associates

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route