Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Software Robotics Live (Heliview)

RPA biedt organisaties de kans om repetitieve handelingen te robotiseren. Software robots nemen hierdoor eenvoudig en routinematig werk uit handen. Steeds meer organisaties omarmen software robotics, maar wat is het verschil tussen automatiseren en robotiseren? Welke processen kunt u robotiseren? Hoe kunt u processen stroomlijnen en de productiviteit verhogen? Wat zijn de valkuilen?

Robotiseren zorgt voor kostenbesparing, foutreductie, procesoptimalisatie en het makkelijk aan elkaar koppelen van IT systemen. Software Robotics wordt steeds meer onderdeel van verschillende organisaties. Toch blijft het vaak nog lastig hoe u het echt succesvol kan inzetten. Waar moet u op letten en heerst er binnen de organisatie meer weerstand of vertrouwen? Tijdens dit event gaan we aan de hand van praktijkverhalen in op deze vragen. Marc Gill’ard is gevraagd voor de round table tijdens dit evenement, waarbij we ingaan op de vraagstukken die leven bij de doelgroep. Meer informatie over de exacte inhoud van de sessie, volgt nog.

De  round table is slechts een van de vele talks die te zien zijn tijdens het event. Bekijk het volledige programma op de website van Heliview.

Deel via:

Details:

27 mei 2021 @ 08:00 | Einde: 25 juni 2021 @ 17:00
Tags:
Robotics