Laden Evenementen
  • Dit evenement is al geweest.

Online event: ‘De toekomst van veilig data delen in een Trusted Online Ecosystem’

In hoeverre hebben de markt en overheid elkaar nodig voor het veilig en gemakkelijk data uitwisselen? Wat moet de overheid doen om data van burgers te ontsluiten? Hoe helpt de eIDAS-verordening bij het uitwisselen van gekwalificeerde gegevens? Deze vraagstukken en pittige stellingen komen aan bod op het online event: ‘De toekomst van veilig data delen in een Trusted Online Ecosystem’.

Op dinsdag 24 november presenteert het programma SBR Vernieuwing van 9.30 tot 11.00 uur de ontwikkelingen van het Trusted Online Ecosystem waar we met verschillende partijen aan werken, tijdens het Rijksinnovatie congres INNOvember. Met als kern: hoe gebruik je Europese standaarden zoals eIDAS vertrouwensdiensten om data veilig en gemakkelijk te kunnen delen met regie van burger of ondernemer?

Pittige paneldiscussie
In een paneldiscussie onder leiding van Christian Verhagen gaan we in op de mogelijkheden die dit ecosysteem biedt voor de verschillende deelnemers en waarvoor je een dergelijk stelsel nog meer zou kunnen gebruiken. De panelleden zijn:

  • Arjen Gielen – Voorzitter Raad van Bestuur, Nationale Hypotheek Garantie
  • Remco van Wijk – Division Lead, Cleverbase 
  • Frans Hietbrink – Adviseur eOverheid, Belastingdienst
  • Paul Staal – Global lead XBRL Structured data, ING Real Estate Finance

Het online event is op 24 november om 09.30 te zien via deze link.

Sprekers

Christian Verhagen

Deel via:

Details:

dinsdag 24 november 2020
09:30 - 11:00 uur
Tags:
data digitale overheid