Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online Cloud Seminar

VKA constateert dat de vraag OF we naar de cloud gaan niet meer relevant is. Tegelijkertijd constateren we dat het allemaal nog niet zo gemakkelijk gaat als het klinkt terwijl er wel veel voordelen te halen lijken. Op 9 juni organiseren we het online seminar ‘Cloud infrastructuur zijn we daar klaar voor?, waar dit thema centraal staat. Het online event start om 15.30 en eindigt om 16.45.

Tijdens het online seminar delen we vanuit VKA onze kennis en ervaring op het gebied van Cloud en nemen we u mee in de ervaringen met cloud transitie bij Rijkswaterstaat. 

Wat zijn de relevante technische uitdagingen, technologische ontwikkelingen en strategisch keuzes op het gebied van Cloud-infrastructuur? Wat betekent dat voor uw organisatie en hoe neem je de regie zodat Cloud infrastructuur ook echt een bijdrage levert aan uw bedrijfsstrategie? 

Ben je als opdrachtgever betrokken bij besturings- en architectuurvraagstukken op het gebied van Cloud infrastructuur? Ben jij die bestuurder of manager die meer wil weten over op de wijze waarop je regie voert in een cloud omgeving? Of die architect die voor keuzes staat bij het gebruiken van cloud? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Klik hier voor een directe link naar het webinar.

Deel via:

2020-Cloud infrastructuur zijn we daar klaar voor?

Details:

dinsdag 9 juni 2020
15:30 - 17:00 uur