Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Privacy Governance

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is alweer geruime tijd in werking. Het is dus tijd om te beoordelen hoe uw organisatie er écht voor staat op het gebied van gegevensbescherming. Hoe zorg je dat de zin en de onzin van de AVG van elkaar onderscheiden worden? Hoe zorg je ervoor dat  medewerkers niet alleen de richtlijnen, procedures en afvinklijstjes opvolgen, maar handelen ‘in de geest van de AVG’?

Marius van Rijswijk (VKA) is een van de docenten tijdens masterclass privacy governance. In vier interactieve sessies ontdek je hoe je de AVG voor de organisatie kunt gaan laten werken. Maar ook welke verantwoordelijkheid de Functionaris voor Gegevensbescherming heeft en hoe zich dit verhoudt tot bestuurdersaansprakelijkheid (stakeholders, cirkel van invloed). Ook komt aan de orde hoe je de AVG  integreert binnen de inrichting, besturing (governance) en beheersing van uw organisatie zodat uw organisatie qua AVG-volwassenheid richting een ‘in control statement’ kan groeien. Marius heeft veel ervaring op dit vlak en weet als geen ander hoe je een organisatiecultuur creëert waarin gegevensbescherming integraal onderdeel vormt van de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers binnen de organisatie.

De opleiding wordt afgesloten met een speciale avond in Grand Kasteel Woerden, waar vakspecialisten, bestuurders en experts met elkaar in discussie gaan. Wat kunnen we van elkaar leren en bovenal: hoe zorgen we er voor dat technologieën van vandaag mogelijkheden bieden om de relatie met uw klanten (verder) te verbeteren?

Meer informatie over de opleiding en het aanmeldproces, vind je op de website van de Security Academy. 

 

Sprekers

Marius van Rijswijk

Partners

Deel via:

Details:

woensdag 13 mei 2020
15:00 - 21:30 uur
Tags:
security

Vragen? Neem contact op met:

Marius van Rijswijk

Locatie

Security Academy

De Bleek 11, 3447 GV Woerden

Plan uw route