Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kennisuitwisseling sessie: Agile werken in de praktijk

Mooie theorie, maar hoe werkt dit in de praktijk?

Naar aanleiding van onze publicatie ‘Grip op Agile werken’ heeft VKA een telefonisch onderzoek uitgevoerd waaruit kwam dat veel mensen geïnteresseerd zijn in een laagdrempelige vorm van kennis uitwisselen omtrent agile werken in de praktijk. Van vragen als “hoe doe ik dat met functiebeschrijvingen?” tot “welke rol heb ik als manager in een team dat op weg is naar zelfsturing?”, daarover hebben ze in de organisatie vaak geen sparringspartners. Er is dan ook veel nieuwsgierigheid naar hoe andere organisaties daarmee omgaan.

Daarom organiseert VKA periodieke kennisuitwisseling sessies voor iedereen die te maken heeft met agile werken. Tijdens deze sessies worden de diverse ervaringen uit het werkveld met elkaar besproken, met als doel elkaar verder te helpen.

Er is altijd ruimte voor meer mensen die open en transparant kennis willen halen en brengen. Spreekt dit je aan? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je op en probeer het gewoon een keer!

De sessies vinden op afwisselende locaties plaats. Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Aanmelden kan bij viola.degroot@vka.nl.

Deel via:

Details:

donderdag 19 september 2019
15:30 - 17:30 uur

Vragen? Neem contact op met:

Viola de Groot