Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Internet of Things (IoT) update

Iedereen heeft het tegenwoordig over het Internet of Things. Elk rapport wat u nu leest geeft aan dat u er iets mee moet doen. Maar wat kunt u ermee? Welke processen worden er tegenwoordig ondersteunt? Welke ontwikkelingen vinden plaats op het gebied van IoT? VKA gaat dit voor u uitzoeken!

Van 16 tot en 18 oktober vindt het IoT World Congress in Barcelona plaats. VKA zal dit congres bezoeken en hiervan op donderdag 1 november 2018 verslag doen tijdens de ‘IoT Update’ op ons kantoor in Zoetermeer. Tijdens de IoT Update praten we u bij over onze observaties op het IoT World congres.

De IoT Update start om 15.30 en eindigt rond 18.00 uur. Daarna is er uiteraard nog tijd om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Heeft u naast de hierboven genoemde vragen nog andere vragen die u graag zou willen bespreken of meer informatie over wil, mail ze dan naar onze IoT expert joost.vanlier@vka.nl. Hij zal uw vragen meenemen naar het congres en een antwoord voor u proberen te verzamelen bij de aanwezige marktpartijen.

Bent u erbij? Meld u dan via onderstaand formulier aan.

Partners

Deel via:

Details:

donderdag 1 november 2018
15:30 - 18:00 uur

Vragen? Neem contact op met:

Joost van Lier

Locatie

Verdonck, Klooster & Associates

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route