Laden Evenementen
  • Dit evenement is al geweest.

Heliview congres: The Future IT Workspace

Op 12 november dragen wij als kennispartner bij aan het Future IT Workspace congres, dat Heliview in Utrecht organiseert. Dit congres richt zich op de digitale werkplek van de toekomst, die gebruikers waarderen, hun productiviteit verhoogd én veilig is.

Congresorganisator Heliview heeft onze collega Marc Gill’ard gevraagd als dagvoorzitter. Daarnaast geeft onze expert Joost van Lier zijn visie op de werkplek van de toekomst. Hij neemt u mee in de trends en mogelijkheden die hij vandaag de dag in werkplekken ziet voorbijkomen. Ook beantwoordt hij een aantal essentiële vragen van de werkplek op langere termijn: Hoe zien de werkplekken in de toekomst voor uw organisatie eruit? Hebben uw medewerkers dan nog wel werkplekken? Of maken zij tegen die tijd gebruik van AR/VR? Of zijn er nog hele nieuwe mogelijkheden? Joost geeft u inzicht in de alsmaar veranderende wereld van de werkplek!

Enkele andere highlights in het programma: Nationale Nederlanden, die als een van de eersten in de financiële sector de overstap naar de cloud heeft gemaakt, deelt haar ervaringen met de NN Modern Workplace. Schiphol vertelt over haar integrale aanpak voor het optimaliseren van de werkplek van de toekomst en de wijze waarop facility management, HR en ICT hierbij samenwerken. Yorizon geeft in een interactieve sessie inzicht in de ‘IT Happiness’ van uw medewerkers en benchmarkt deze met andere Nederlandse organisaties.

Als u zich met onze relatiecode GCVRKPPL inschrijft, dan biedt Heliview jou namens VKA een flesje bubbels aan (af te halen bij de registratiebalie op het congres) en 10% korting op een Heliview training naar keuze.

Sprekers

Marc Gill’ard

Joost van Lier

Deel via:

Details:

dinsdag 12 november 2019
08:30 - 17:15 uur

Locatie

Valk Exclusief | Utrecht

Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht

Plan uw route