Laden Evenementen

Dutch Data Forum 2022

HET FUNDAMENT VOOR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE

NETWERKEN | ERVARINGEN | KENNIS | CONTACT

Binnen het thema What’s (Your) Next with Data? gaat het Dutch Data Forum kijken naar wat de toekomst gaat brengen op het gebied van data(gedreven werken). Met welke uitdagingen worden we geconfronteerd en welke volgende data-stap zal onherroepelijk gezet (moeten) worden.

Maar wat is nu precies úw next, wat is de stap die úw organisatie kan – en wil – zetten? Het antwoord hierop is zonder meer afhankelijk van de data-volwassenheid van de organisatie en het team waarmee u werkt. Uw next is daarom inherent verschillend van dat van andere organisaties. Het gaat er dan ook niet alleen om welke stap we collectief moeten zetten, maar met name over welke stap voor uw organisatie nu van belang is. Wat kunt u doen om morgen verder te zijn dan vandaag? Hoe bent u morgen een meer data driven business dan vandaag?

Meld u vandaag nog gratis aan voor deelname en ontdek hoe de volgende data-stap uw bedrijf nog slimmer, nog sneller en nog beter kan maken. Ontmoet uw peers, leer van andere data-experts en laat u inspireren door tal van sprekers!

Sprekers

Christian Verhagen

Deel via:

Details:

woensdag 2 november 2022
09:00 - 17:00 uur

Locatie

Congrescentrum 1931

Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch

Plan uw route