Laden Evenementen
  • Dit evenement is al geweest.

CIO-seminar: IT anno 2017 vereist nieuw leiderschap!

Hoe houdt u grip op Cloud, Agile, DevOps, Bring Your Own… en ook nog legacy?

Ontwikkelingen als Cloud, Agile, DevOps en Bring Your Own geven een nieuwe dynamiek aan het IT landschap. Zeker in combinatie met de legacy die binnen de meeste organisaties nog ruimschoots aanwezig is. In deze dynamische context voldoet traditionele IT-governance niet meer om uw IT te besturen. Hoe houdt u als CIO grip op uw IT anno 2017?

Daarom organiseerden wij een CIO-seminar op woensdag 11 oktober waarin deze vraag centraal staat. Marcel Krom, CIO van PostNL, deelde zijn ervaringen met ons. PostNL is het eerste Nederlandse beursgenoteerde bedrijf dat een cloud-only strategie heeft gerealiseerd. Marcel heeft daarom als geen ander ervaring met het nieuwe leiderschap dat anno 2017 voor ICT noodzakelijk is. Voor het realiseren van PostNL’s cloud-only strategie, maar ook voor Agile, DevOps en Bring Your Own binnen PostNL.

Tijdens het CIO-seminar was er ruimschoots de gelegenheid om ervaringen te delen met de andere aanwezige CIO’s. Ook deelde VKA haar ervaring in deze discussie, vanuit de ruim 350 projecten die wij jaarlijks uitvoeren.

 

Bekijk hier het video-verslag:

 

 

Deel via:

Details:

woensdag 11 oktober 2017
16:45 - 19:30 uur

Locatie

Verdonck, Klooster & Associates

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route