Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gladwell Basistraining Informatiebeveiliging

Wil jij alles weten over cybersecurity om jouw overheidsorganisatie veilig te laten werken? Dan is deze Basistraining Informatiebeveiliging echt iets voor jou. Met deze training leer jij hoe je zelf jouw organisatie kan beschermen tegen cybersecurity dreigingen, maar ook hoe je de rest van de organisatie daarin leert om verantwoordelijkheid te nemen en weerbaar te worden tegen cybersecurity dreigingen.

De training bestaat uit 3 trainingsdagen. Gedurende dag 1 gaan we met name in op de vraag welke cybersecurity dreigingen er zijn voor jouw organisatie en hoe je daar grip op krijgt.. Op de 2e dag gaan we verder in op de security technologie. Daarbij kijken we wat de meest gebruikte securitymaatregelen zijn, hoe ze werken en welke eisen je daar aan kunt stellen. Op de 3e dag maken we de vertaling naar de praktijk. We kijken naar huidige cybersecurity casussen en bespreken de uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van cloud, business continuïteit of industriële controle systemen.

 

Examen & certificaat

Wanneer je de training hebt bijgewoond ontvang je een certificaat van deelname. Verder ontvang je het cursusmateriaal, aangevuld met tools, templates en interessante literatuur die je helpt om de voor jouw werk relevante privacy vragen te beantwoorden.

 

Deze training wordt gegeven via Gladwell Academy en door

Monica de Wit (adviseur Cybersecurity & Continuïteit)

 

Klik hier voor meer informatie over deze training.

Deel via:

Details:

Begin: maandag 4 april 2022
Einde: 6 april

Locatie

VKA

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route