WBL selecteert VKA als security partner

Het Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) heeft VKA geselecteerd als samenwerkingspartner voor Security. De komende jaren zal VKA WBL helpen bij het realiseren van haar doelstellingen rond security en informatiebeveiliging in de waterketen.

WBL is een dochterbedrijf van Waterschap Limburg en heeft 17 rioolwaterzuiveringsinstallaties en circa 150 gemalen in eigendom en beheer. Op bestuurlijk niveau heeft WBL de wens uitgesproken om meer samen te werken in de geïntegreerde waterketen in de Provincie Limburg, ook op het gebied van de procesautomatisering en security.

Om de samenwerking in de geïntegreerde waterketen in Limburg verder vorm te geven, is besloten om een aanbesteding in drie percelen (Procesautomatisering, Security en Big Data) in de markt te zetten. WBL was voor het perceel Security op zoek naar een partij die haar de komende jaren kan adviseren over de juiste beveiligingsmaatregelen voor haar primaire dienstverlening en die advies kan verlenen over de security risico’s van de verschillende sourcing strategieën en rondom security aspecten van AI-oplossingen.

Uit de aanbesteding heeft WBL VKA geselecteerd als samenwerkingspartner voor het Perceel Security. VKA is trots om samenwerkingspartner van WBL te zijn en ziet uit naar de samenwerking!