VKA wint de aanbesteding voor strategisch ICT advies bij de Rijksoverheid (IASA2016)

Vandaag is bekend gemaakt dat Verdonck, Klooster & Associates in combinatie met Berenschot de Inderdepartementale Aanbesteding Strategische Adviesdiensten ICT (IASA) 2016 heeft gewonnen.

IASA2016 betreft een raamovereenkomst voor strategisch ICT advies op basis van resultaatopdrachten, voor de Rijksoverheid. Hierdoor zijn we de komende twee tot vier jaar vaste leverancier van strategisch ICT advies bij negen van de elf ministeries en een groot aantal dienstonderdelen.

De scope van de raamovereenkomst omvat een breed scala aan vraagstukken op het gebied van strategie, techniek en management van ICT. In totaal zijn vijf partijen geselecteerd.

VKA en Berenschot zullen voor de opdrachten uit de raamovereenkomst samenwerken met de onderaannemers RAND Europe, Software Improvement Group (SIG), BiZZdesign en MobileMindz. Dankzij deze samenwerking zijn alle gevraagde expertisegebieden optimaal afgedekt.

Eerder dit jaar won VKA ook de interdepartementale aanbesteding voor organisatieadvies (IMOA), in combinatie met Andersson Elffers Felix (AEF). VKA heeft 25 EU-aanbestede raamovereenkomsten en is mede daardoor voor meer dan 80 overheidsorganisaties preferred supplier op het gebied van ICT- en organisatieadvies.

We zijn trots dat we met IASA2016 in de komende jaren een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de richting en sturing van ICT op Rijksniveau en zien uit naar een succesvolle samenwerking!