VKA vitaal

Deze week vindt de Nationale Vitaliteitsweek plaats in Nederland en één van onze zomerdirectrices heeft een aantal jaar geleden het motto ‘Fit for Purpose’ geïntroduceerd. Fit zijn en blijven voor de ‘job’ en daarin tijd en moeite investeren was daarbij de strekking. En met dat motto ondernemen wij al jaren verschillende activiteiten, zoals de Roparun in 2019, hardloopwedstrijden zoals de City Pier City-loop of andere sportactiviteiten zoals gezamenlijk wielrennen of bootcampen.

In deze tijd, waarin thuiswerken voor iedereen het uitgangspunt is, is fit zijn en blijven nog belangrijker. En de Nationale Vitaliteitsweek vonden wij hét aanknopingspunt om een mooi programma met verschillende activiteiten aan te bieden aan alle collega’s om vitaliteit weer nadrukkelijk(er) bij iedereen onder de aandacht te brengen.

Zo hebben we tijdens de lunch 5 kilometer (op 1,5 meter afstand) gewandeld, een live online kooksessie georganiseerd onder leiding van twee collega’s en was er de mogelijkheid om online een sport- of yogales te volgen. Zo zorgen we ervoor dat we – zeker tijdens deze coronaperiode – met z’n allen vitaal blijven.

En wie weet zetten we deze lijn wel voort en wordt de sport- of yogales wel vast aangeboden aan de collega’s!