VKA spreker op 3rd ISACA Portugal Congres over Cyber en Resilience Awareness & Skills development

Op 23 november organiseert ISACA Portugal, ISACA Lisbon Chapter en IDC de derde internationale conferentie, met als thema: Informatie Transformatie: Theft, Ransom and Cyberattacks on the Rise.

Deze conferentie wordt bijgewoond door gerenommeerde nationale en internationale experts, met als doel hun kennis en best practices te delen in ISACA-referentiegebieden, namelijk: Governance van Enterprise IT , Digitale Transformatie, Digital Economy, Risk Management, Informatiebeveiliging & Privacy, Cybersecurity, Audit & Assurance en Regulatory & Compliance.

Tijdens de conferentie zullen relevante onderwerpen worden besproken, zodat organisaties de impact van digitale transformatie kunnen begrijpen en begrijpen en hoe zij de bijdrage van opkomende technologieën aan het creëren van waarde kunnen verzekeren, hetzij in het voldoen aan de behoeften van hun belanghebbenden, bij het optimaliseren van kansen bedreigingen, of de verhoogde efficiëntie van beschikbare middelen.

Daarnaast zal onze cyber & resilience expert Norbert Kuiper zijn visie en ervaringen delen over hoe effectief te werken aan cyber & resilience awareness en het ontwikkelen van de hierbij passende vaardigheden. Tijdens deze interactieve presentatie worden verschillende praktische voorbeelden gepresenteerd en deelnemers zullen zelf ervaren wat werkt om hun gedrag te veranderen.

Bent u er ook? Kijk voor meer info en aanmelden op de website van ISACA Lissabon, Portugal.