VKA spreker en dagvoorzitter op Industrial Cyber Security congres

Op 14 maart organiseert Heliview het Industrial Cyber Security (ICS) 2019 congres in DeFabrique in Utrecht. Het congres geeft een actueel overzicht van de laatste stand van zaken rondom de beveiliging van industriële automatisering en controle systemen. Heliview heeft Steven Debets gevraagd als dagvoorzitter en Koos van der Spek als spreker voor dit congres.

Steven is managing partner van de cybersecurity en privacy praktijk van VKA, en gespecialiseerd in de strategische toepassing van cybersecurity, risicomanagement en privacy. Koos is onze ICS expert met meer dan 30 jaar ervaring in cybersecurity. Hij adviseert over cybersecurity in zowel kantooromgevingen (IT) als in Industriële Automatisering (OT) en heeft daardoor veel standaarden voorbij zien komen. Op het congres neemt Koos de bezoekers mee in het woud van deze cybersecurity standaarden. Welke standaarden of best practices kies je bij de toenemende integratie van OT met IT? Hoe verbind je die standaarden en best practices aan een succesvolle implementatie van cybersecurity in Industriële Automatisering? Koos geeft vanuit zijn jarenlange praktijkervaring inzicht in antwoorden op deze vragen en de verandering die een succesvolle implementatie met zich meebrengt.

Zien Koos en Steven u ook op 14 maart op het congres? Aanmelden kan via de website van Heliview.


Meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan ook onze poster ‘Cybersecurity voor Industriële Automatisering: waar de fysieke en digitale wereld samenkomen’.

VKA poster Scada ICS