VKA komende 4 jaar een van de vier preferred suppliers voor ICT-inhuur Raad van State

De Raad van State heeft een van de vier raamovereenkomsten voor ICT-inhuur gegund aan het consortium Verdonck, Klooster & Associates en CIMSOLUTIONS.

De Raad van State functioneert als onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur. Daarnaast functioneert de organisatie als hoogste algemene bestuursrechter van het land.

Dankzij de gunning van deze aanbesteding is VKA de komende 4 jaar een van de vaste leveranciers voor de Raad van State voor het tijdelijk inzetten van ICT-professionals. Hierbij zal VKA vanuit de combinatie de strategische rollen invullen, zoals (business) consultants en architecten.

We zien ernaar uit om als onafhankelijk adviesbureau met de inzet van ICT-professionals op strategisch niveau bij te dragen aan het succes van ICT projecten binnen de Rijksoverheid. Ook met de Raad van State willen we er de komende 4 jaar voor zorgen dat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen.