VKA en BlinkLane vormen nieuwe consulting-groep met Europese ambities

VKA bundelt de krachten met consultancybureau BlinkLane en trainingsbureau Gladwell Academy, ondersteund met groeikapitaal van het Duitse private equity-bedrijf Auctus Capital Partners AG.

Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen wij beter inspelen op de wensen van onze klanten. Onze ambitie is om onze klanten niet alleen te adviseren over digitale transformaties, maar ook om deze voor hen te realiseren. Bijvoorbeeld door met proof-of-concepts de enorme potentie van o.a. data en AI tastbaar te maken. Dit was al langer onderdeel van onze strategie, maar door deze bundeling verwachten we deze lijn veel sneller door te kunnen zetten. We spelen daarmee in op de vragen die we nu al van onze klanten krijgen. Daarnaast zien we in de samenwerking met Blinklane en GladWell veel ruimte voor verbreding van ons klantenportfolio en dienstverleningspakket rondom digitale transformaties. Meer informatie treft u aan in ons persbericht.

In de huidige dienstverlening aan onze klanten verandert er als gevolg van deze samenwerking niets. Ook organisatorisch verandert er niets: VKA blijft onder eigen naam onveranderd haar diensten leveren, met de kwaliteit, professionaliteit en onafhankelijkheid die onze klanten van ons gewend zijn!
We zien uit naar een hele mooie samenwerking en de kansen die hieruit gaan ontstaan!