VKA breidt haar dienstenportfolio uit met Interim Management

Strategische samenwerking met Management in Motion leidt tot volledige overname

“Strategische samenwerking met Management in Motion leidt tot volledige overname”

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) versterkt haar realisatiekracht in complexe ICT-opdrachten door volledige overname van de activiteiten van het onafhankelijke interim- en programmanagement-bureau Management in Motion (MiM). VKA groeit hierdoor met een netwerk van circa 150 zelfstandige interim- en programmamanagers. Met deze uitbreiding kan VKA haar opdrachtgevers nog beter ondersteunen om te zorgen dat ICT doet waar het voor is bedoeld: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. Tegelijkertijd kunnen de onafhankelijke adviesdiensten van VKA aan de opdrachtgevers van Management in Motion worden aangeboden. De overname biedt de interim managers van Management in Motion continuïteit naar de toekomst en toegang tot de mantelovereenkomsten die VKA met 115 overheidsorganisaties heeft.

In februari jl. kondigden VKA en Management in Motion een strategische samenwerking aan. In de achterliggende periode zijn de eerste positieve ervaringen opgedaan en goede resultaten geboekt in opdrachten voor opdrachtgevers van VKA en Management in Motion. Daarom integreert VKA nu de volledige activiteiten van Management in Motion in VKA Interim Management.

Deze toevoeging van interim management vergroot de realisatiekracht van VKA in complexe opdrachten. VKA wil haar opdrachtgevers beter kunnen helpen om resultaten met impact te realiseren. VKA wil sneller schakelen en een grotere verantwoordelijkheid kunnen nemen in de advisering én uitvoering van steeds complexer wordende opdrachten.

Ries Bode, directeur Management in Motion: “De strategische samenwerking heeft in de afgelopen periode aangetoond dat we samen succesvol kunnen optreden naar onze opdrachtgevers. Door de verdere samenvoeging van onze bedrijfsactiviteiten kunnen we nog effectiever optreden. Ook profiteren we maximaal van de samenvoeging van onze backoffice activiteiten. In de komende periode zal ik de verantwoordelijkheid voor VKA Interim Management oppakken, om zo continuïteit te bieden naar onze opdrachtgevers én VKA Interim Managers. Ik kijk ernaar uit om hiermee onze dienstverlening te continueren en verder te verbreden.”

Marc Gill’ard, directeur van VKA: “We zien een ontwikkeling dat transities die gericht zijn op blijvende verbetering bij de meeste organisaties steeds complexer worden. Deze transities vragen om een multidisciplinaire aanpak. Door de overname van de activiteiten van Management in Motion groeit VKA met zo’n 150 ervaren interim- en programmamanagers. Hierdoor kan VKA opdrachtgevers nog beter helpen om resultaten met impact te realiseren. De eerste gezamenlijke successen hebben we inmiddels geboekt. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst!”