ProRail kiest voor VKA bij EU-aanbesteding voor Interim Professionals

ProRail heeft VKA, in combinatie met CIMSOLUTIONS en SLTN, als één van de nieuwe contractpartijen geselecteerd voor Interim Professionals voor het domein ICT.

ProRail werkt aan de bereikbaarheid van Nederland door te zorgen voor een optimaal spoornetwerk. ProRail verdeelt de capaciteit op het spoor, regelt het treinverkeer, bouwt en beheert stations en legt nieuw spoor aan. Tevens onderhoudt ProRail bestaande infrastructuur zoals spoor, wissels, seinen en overwegen. ProRail zet daarbij doorlopend in op Verbetering, Verbinding en Verduurzaming.

VKA is in combinatie met CIMSOLUTIONS en SLTN voor de aanbesteding voor Interim Professionals als nieuwe preferred supplier gecontracteerd. Door het beschikbaar stellen van Interim Professionals staat VKA ProRail graag bij in het verwezenlijken van haar ambities.

VKA heeft alle drie de percelen binnen het domein ICT gegund gekregen; Business Intelligence, Integratie en Algemene ICT Diensten. De Interim Professionals die ProRail hierbij zoekt zijn onder meer Business Intelligence specialisten en Data Scientists (voor het perceel Business Intelligence), Informatieanalisten en -architecten (voor Integratie) en Informatiespecialisten,  Scrummasters en Project- en Programmamanagers (voor Algemene ICT Diensten). De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar, met driemaal de gelegenheid deze te verlengen.

Met deze raamovereenkomst erbij is VKA nu voor meer dan 125 organisaties preferred supplier voor ICT expertise.

We zijn uiteraard erg blij dat ProRail voor onze combinatie gekozen heeft en we zien uit naar de samenwerking met ProRail de komende jaren!