Ministeries VWS & SZW en Sociale Verzekeringsbank kiezen voor VKA

De komende 4 jaar is Verdonck, Klooster & Associates (VKA) 1 van de 6 preferred suppliers op het gebied van resultaatverplichte ICT- opdrachten voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), en de Sociale Verzekeringsbank.

We zijn trots dat ook deze partijen voor VKA kiezen.  Samen zorgen we ervoor dat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. Zodat ICT de mens dient!

Resultaatverplichte ICT-opdrachten

De aanbesteding betreft ICT-gerelateerde opdrachten op basis van een resultaatverplichting, waarbij ook teams ingezet kunnen worden. Dit kunnen opdrachten zijn omtrent o.a. informatiebeveiliging, de bescherming van persoonsgegevens en informatievoorzieningen (AVG), solution architectuur, of het uitvoeren van geautomatiseerd testen. Maar er kan ook gedacht worden aan audits, second opinions, en het realiseren van nieuwe websites en technologieën.

ICT-inhuur

Eerder selecteerden het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) VKA al voor de raamovereenkomst voor in de inhuur van ICT-professionals.