Kamer van Koophandel kiest VKA voor sourcingadvies

De Kamer van Koophandel (KVK) heeft voor VKA gekozen als preferred supplier in sourcingadvies.

KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied. Haar wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers. Als ambitieuze publieke dienstverlener streeft KVK naar de beste service voor heel ondernemend Nederland.

VKA zal de Kamer van Koophandel 3 tot maximaal 6 jaar ondersteunen bij het opstellen van de IT sourcingstrategie en het implementeren ervan; bij het adviseren over het IT sourcingproces en het implementeren ervan; en bij het begeleiden van implementatie van Governance van uitbestede IT-dienstverlening. Hierbij speelt cloud-dienstverlening naar verwachting een steeds belangrijkere rol.

Dankzij deze mantelovereenkomst is VKA nu preferred supplier voor ICT-expertise voor meer dan 125 organisaties. We zijn trots dat zij voor VKA kiezen. Samen zorgen we ervoor dat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. Zodat ICT de mens dient!