In memoriam: Jurgen Olree

Tot ons grote verdriet is onze collega Jurgen Olree op dinsdag 28 januari overleden.

Jurgen laat zijn vrouw en twee jonge dochters na. Op vrijdag 17 januari hebben we met alle collega’s bij VKA afscheid genomen van Jurgen, of eigenlijk zoals hij dat wilde: ‘Geproost op het leven’. Onderstaande foto hebben we tijdens deze emotionele, maar ook mooie bijeenkomst gemaakt.

Jurgen begon bijna 12 jaar geleden als adviseur bij VKA. Hij was 20 jaar en is daarmee nog steeds onze jongste adviseur ooit. Hij startte direct na zijn studie Informatica met als specialisatie Informatiebeveiliging. Hij heeft in vele adviesopdrachten bijgedragen aan een cyberveilig Nederland. Voor ons was Jurgen een fijne collega, met een enorme passie voor het adviesvak. Zijn opdrachtgevers zullen zijn professionaliteit en de kwaliteit van zijn werk zeker herkennen. In zijn laatste weken nam hij duidelijk de regie over zijn leven, iets wat we ook herkennen in de uitvoering van zijn adviesopdrachten.

Wat overblijft zijn heel veel mooie herinneringen. In zijn afscheidsmail aan alle collega’s heeft Jurgen ons iets moois meegegeven dat wij graag delen: 

Doe altijd wat je hart je ingeeft, wees impulsief en geniet. 

Bedenk regelmatig of je genoeg aandacht besteedt aan je gezin, familie en leuke dingen.

Hard werken is verleidelijk, maar het leven kan zomaar een andere wending nemen en dan kun je niets meer herstellen.

We leven erg mee met zijn vrouw, dochters en familie. Wij wensen hen heel veel sterkte met dit enorme verlies. Bedankt Jurgen, als professioneel adviseur, als collega en als vriend.